21 d’octubre del 2016

MATERIALS TECNO-EDUCATIUS I LA GEOCALITZACIÓ

Les activitats educatives van més enllà del tradicional paper i llapis, sent la base tecnològica un nou mètode de disseny que atorga una amplia gama de possibilitats i recursos educatius per al desenvolupament de les capacitats i la transmissió de coneixements de forma lúdica i dinàmica.
Les tabletes, els mòbils, les aplicacions, les il·lustracions, els vídeos, els àudios, els podcast, els codis QR , la geolocalització i la realitat augmentada, entre d'altres, són algunes de les eines que ens permeten interactuar a través de la xarxa i la tecnologia d'avui en dia amb enfocament educatiu i compartir amb la resta del món els materials creats atorgant així una funció més globalitzadora a l'Educació. 


El nostre grup, Educació per a tots, juntament amb els grups Aprenem junts i Aprendre a aprendre vam treballar la Geocalització
La Geocalització és un mètode que a través d'internet ens permet localitzar la ubicació geogràfica d'un objecte real a tot aquell que la està fent servir. A més a més, ens fa desenvolupar i adquirir un coneixement pràctic de l'orientació mitjançant el GPS (Sistema de posicionament global). Un dels exemples de l'ús de la Geocalització en l'àmbit educatiu treballat a classe és el Viatje de Darwin, una aplicació web que crea a travès de Google Maps l'itinerari real que va seguir Darwin en el seu viatge del Beagle.



Creació d'itineraris amb el Google Maps





Entrada reflexiva de la sessió 4 d'Habilitats Comunicatives:
Disseny i creació de materials educatius amb base tecnològica.

Divendres 14 d'Octubre de 2016.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada