12 de novembre del 2016

STORYTELLING: The Walking Technology

L'ús de la tecnologia ens possibilita un ampli ventall de possibilitats a l'hora de dissenyar i crear recursos i materials educatius, que permeten aprofundir en el coneixement del tema a tractar d'una forma més dinàmica i participativa. Tot i així, la tecnologia es veu afectada per factors externs que alguns cops són difícils de controlar. En la creació del nostre storytelling vam haver de fer front a diversos factors com l'electricitat, per a carregar la bateria; vam haver d'aplicar solucions per a diversos problemes tècnics que van sorgir, com per exemple, posar la veu a l'àudio corresponent. Per tant, tot i que la tecnologia ens facilita l'aplicació de l'alfabetització multimodal també ens fa desenvolupar la capacitat de resolució que ens presenta l'ús de la tecnologia.

En la sessió del seminari d'Habilitats Comunicatives de primer curs d'Educació Social de la URV vam poder veure totes les possibilitats que ofereix la narració digital, projectant Storytellings de temes molts variats i les diverses aplicacions que es poden fer servir per a la realització d'aquests.
Vam poder comparar les diferents creacions per així desenvolupar de manera grupal els coneixements adquirits per tot el grup. En el  nostre cas vam fer servir l'aplicació per ordinador Powtoon, que proporciona els recursos necessaris per a la creació de vídeos animats així com presentacions visuals i dinàmiques i fàcilment editables. Els coneixements informàtics per poder fer-la servir s'adapten i arriben a tothom.





Entrada reflexiva de la sessió 7 d'habilitats comunicatives:
Storytelling
Divendres 4 de Novembre de 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada