12 de novembre del 2016

MOBILE LEARNING

El concepte de mobile learning es pot definir com la modalitat educativa que facilita la construcció del coneixement, la resolució de problemes de l’aprenentatge i el desenvolupament de destreses o habilitats diverses de forma autònoma i ubiqua, gràcies a la utilització de dispositius mòbils portables.  “Brazuelo F. y Gallego D. (2011)”
Aquesta metodologia permet l'accés a la informació quan sigui i on sigui necessari, afavoreix l'autonomia de l'alumnat, augmenta la motivació, és de fàcil ús i està integrat en la vida dels alumnes. Així mateix, facilita la comprensió dels coneixements i l'atenció a la diversitat. En definitiva, aquesta metodologia permet la utilització de jocs com a suport en l’ensenyança, afavoreix l’intercanvi de dades entre alumnes i/o professor, fomenta la creació de comunitats d’aprenentatge i la utilització d’aplicacions i programes a l’aula, a més a més de facilitar el treball en equip.

Considerem, doncs, que el Mobile learning no només es tanca en l'àmbit educatiu per l'aprenentatge dels alumnes, també és una bona eina per fer servir en altres àmbits com pot ser a la feina amb l'objectiu de formar a formadors, com per exemple els professors per poder ensenyar als seus alumnes, especialment a les noves generacions que cada vegada són més natives amb la tecnologia. 

Entenem el mobile learning com una forma de poder aprendre des de qualsevol lloc a través de mòbils o tauletes i d'aquesta manera fomentar l'ús de la tecnologia tant en l'àmbit educatiu com en el laboral, i fer un bon ús d'aquesta.

Mobile learning a la feina



Entrada reflexiva de la sessió 8 d'habilitats comunicatives:
Mobile learning

Divendres 11 de Novembre de 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada